Hoog rendementfiltratie die van ECOGRACE is begonnen 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

ZHEJIANG GRACE ENVIROTECH CO.,LTD Kwaliteitscontrole

Het techniekvermogen voor het systeem van de stofcollector is zeer sterk, ben ik zeer tevreden met de kwaliteit en de dienst van Hangzhou-Gunst.

—— David Owens

Ik heb tot de Nomex-filterzak van Hangzhou-Gunst 5 jaar opdracht gegeven, ben ik geniet altijd van de zak van de goede kwaliteitsfilter die door hen wordt geleverd.

—— Barbara Haselton

ECOGRACE verstrekt met ons bedrijf voor efficiënte oplossingen over filtermedia voor de stofafscheidingscontrole voor ons systeem van de steenkool fird boiler baghouse!

—— Steve Brain

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

QC/Technical Steun

Wij wijden zijn sindsdien verstrekken de meest economische, efficiënte en geoptimaliseerde oplossingen van filtratieoplossingen, de emissiebeheersing <15mg>

Onze verplichtingen moet de prestaties van stoffilters voor corpusculaire luchtvervuilingscontrole verbeteren en optimaliseren. Wij streven constant ernaar om onze producten en diensten ten voordele van onze klanten te verbeteren - verstrekkend lang beroepsleven van stoffilters en allen over het verminderen van emissies.

Wij zijn technologie georiënteerde onderneming, de innovatieve leider in de filters van de stofcollector en de milieubescherming industrie. Ons succes is gebaseerd op vooruit het denken, sterke verplichting aangaande de milieubescherming industrie, en de verantwoordingsplicht van elk van onze leden. Om dit standpunt in te nemen, investeren wij intensief in onderzoek en ontwikkeling van filters.

Contactgegevens
ZHEJIANG GRACE ENVIROTECH CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Doreen Zou

Tel.: 86 135 8806 5995

Fax: 86-571-86073956

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)