Hoog rendementfiltratie die van ECOGRACE is begonnen 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

ZHEJIANG GRACE ENVIROTECH CO.,LTD

Het techniekvermogen voor het systeem van de stofcollector is zeer sterk, ben ik zeer tevreden met de kwaliteit en de dienst van Hangzhou-Gunst.

—— David Owens

Ik heb tot de Nomex-filterzak van Hangzhou-Gunst 5 jaar opdracht gegeven, ben ik geniet altijd van de zak van de goede kwaliteitsfilter die door hen wordt geleverd.

—— Barbara Haselton

ECOGRACE verstrekt met ons bedrijf voor efficiënte oplossingen over filtermedia voor de stofafscheidingscontrole voor ons systeem van de steenkool fird boiler baghouse!

—— Steve Brain

Ik ben online Chatten Nu

ZHEJIANG GRACE ENVIROTECH CO.,LTD

1 2 3
ZHEJIANG GRACE ENVIROTECH CO.,LTD ZHEJIANG GRACE ENVIROTECH CO.,LTD ZHEJIANG GRACE ENVIROTECH CO.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ECOGRACE
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 10million -20million
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 70% - 80%

Co. van Envirotech van de Zhejianggunst, Ltd, met het famousemerk „ECOGRACE“, is één van de dochteronderneming van Gunstfilter MFG, in U.K wordt, en in China wordt ontwikkeld gebaseerd die dat.

 

De gunstfilter MFG, in U.K wordt gebaseerd, ontwikkelde zich in China, Gunstfilter, tribunes voor de oplossingen van de hoog rendementfiltratie en de deskundigheidsdienst voor de filtratieindustrie die. Wij krijgen succes in alle stofafscheiding controle en het zuiveren projecten in Met kolen gestookte Boilerelektrische centrale, Hoogoven in staalfabriek, Asfalt die plaats en Cementovens, de chemische industrieën, enz. mengen.

 

Wij wijden zijn verstrekken het meest economisch, efficiënt en de geoptimaliseerde oplossingen van filtratieoplossingen, de emissiebeheersing sinds <15mg>3, lossen totaal de PM2.5-controlenorm op, zal het beroepsleven van stoffilters 20% langer dan anderen zijn.

 

 

Onze verplichtingen moet de prestaties van stoffilters voor corpusculaire luchtvervuilingscontrole verbeteren en optimaliseren. Wij streven constant ernaar om onze producten en diensten ten voordele van onze klanten te verbeteren — verstrekkend lang beroepsleven van stoffilters en allen over het verminderen van emissies.

Wij zijn technologie georiënteerde onderneming, de innovatieve leider in de filters van de stofcollector en de milieubescherming industrie. Ons succes is gebaseerd op vooruit het denken, sterke verplichting aangaande de milieubescherming industrie, en de verantwoordingsplicht van elk van onze leden. Om dit standpunt in te nemen, investeren wij intensief in onderzoek en ontwikkeling van filters.

De verwachting van vergaderingsklanten is altijd de nadruk van onze kwaliteitsbewaking geweest. De constante productvordering bepaalde de norm voor nieuwe oplossingen in filtratietechnologie.

Onze Opdracht:
Het verstrekken van de hoog-Effciency Filtratieoplossingen.

Onze Vission:
Seak om de Eerste en Beste Deskundigen van Filtratieoplossingen te zijn, houdt de ecologische voorwaarde van aarde duurzaam en beter.

Waarde:
Houd goede en op lange termijn verhouding met onze werknemers, klanten en partnears door krediettransactie, mutrual tevredenheid en echte eerbied!

Doel:
Om de beste en Eerste Optie van Filtratieoplossingen in de Wereld te zijn!

 

Contactgegevens
ZHEJIANG GRACE ENVIROTECH CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Doreen Zou

Tel.: 86 135 8806 5995

Fax: 86-571-86073956

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)